Mån-Tors:​ 07:00-15:00
Fredagar: 07:00-13:00

Koncentrera dig på det väsentliga:

Ditt arbete

Vårt mål är att göra din arbetsdag lättare. Med perfekt genomtänkta verktyg – och med servicetjänster som fokuserar på att underlätta din vardag. Du vill, och måste, i möjligaste mån undvika stilleståndstid, onödigt merarbete och extrakostnader. Det vet vi och därför finns vår SERVICE all-inclusive*. Vi vill att du ska lyckas. 

 

Reparationer 0 kr.**

Fri reparationsservice i 3 år – inklusive slitagedelar. Naturligtvis hämtar och lämnar vår transportservice maskinen på din bemannade företagsadress eller hos din återförsäljare, självklart helt kostnadsfritt.

Stöldförsäkring 0 kr.


3 års stöldförsäkring – även på byggarbetsplatsen. Om ditt verktyg blir stulet, oavsett om det har stulits ur din bil eller från byggarbetsplatsen, inom 3 år efter köpet erbjuder vi dig ett nytt verktyg mot en självrisk på 500 kr exkl. moms. 

För att din Festool-maskin håller i många år.

Reservdelstillgänglighet i 10 år eller ny maskin kostnadsfritt. Om vi mot förmodan inte har reservdelen kvar så får du i stället en ny maskin utan kostnad. 

100% nöjd eller pengarna tillbaka.

Nöjd eller pengarna tillbaka – i upp till 15 dagar efter ditt köp. Om du inte är nöjd är det bara att lämna tillbaka den lätt använda maskinen och allt som medföljde i originalförpackningen till återförsäljaren.

Följ oss
TOPP